Enzymatic Degradation of Chitosan using Staphylococcus pecies strain TUOOS (E) Chitinase

ผู้แต่ง

  • Dararat MEKKRIENGKRAl The Petroleum and Petrochemical College, Chulalongkorn University
  • Suwabun CHIRACHANCHAI The Petroleum and Petrochemical College, Chulalongkorn University
  • Rath PICHY ANGKURA Department of Biochemistry, Faculty of Science, Chulalongkorn University

คำสำคัญ:

Staphylococcus species strain TU005 (E), Oligochitosan, Turbidimetric assay, Enzymatic degradation, Colorimetric assay

บทคัดย่อ

-

Downloads

Download data is not yet available.

ดาวน์โหลด

เผยแพร่แล้ว

2022-08-21

วิธีการอ้างอิง

[1]
D. MEKKRIENGKRAl, S. CHIRACHANCHAI, และ R. PICHY ANGKURA, “Enzymatic Degradation of Chitosan using Staphylococcus pecies strain TUOOS (E) Chitinase”, J Met Mater Miner, ปี 10, ฉบับที่ 1, น. 23–36, ส.ค. 2022.

ฉบับ

บท

Original Research Articles