ULTRAFILTRATION OF CHEESE WHEY USING CHITOSAN MEMBRANE

ผู้แต่ง

  • Piyabutr WANICHPONGPAN Department of Chemical Engineering, Faculty of Engineering, King Mongkut's University of Technology Thonburi
  • Ajit P. ANNACHHATRE Environmental Engineering Program, School of Environment, Resources and Development (SERD), Asian Institute of Technology (AIT)
  • Suwalee CHANDRKRACHAN Bioprocess Technology Program, School of Environment, Resources and Development (SERD), Asian Institute of Technology (AIT)

บทคัดย่อ

-

Downloads

Download data is not yet available.

ดาวน์โหลด

เผยแพร่แล้ว

2022-08-21

วิธีการอ้างอิง

[1]
P. WANICHPONGPAN, A. P. ANNACHHATRE, และ S. CHANDRKRACHAN, “ULTRAFILTRATION OF CHEESE WHEY USING CHITOSAN MEMBRANE”, J Met Mater Miner, ปี 10, ฉบับที่ 1, น. 61–75, ส.ค. 2022.

ฉบับ

บท

Original Research Articles